Voedingsmix

Na 15 jaar testen en proberen hebben we de ideale voedingsmix weten te maken voor Laurier planten. Het bestaat uit o.a. 8 verschillende soorten kunstmest en Kieseriet. Hierdoor groeien de Laurier planten niet alleen erg goed. Maar blijven ze fris (zelfs op niet hele vruchtbare grond). De Kieseriet zorgt ervoor dat de bladeren strak en fel groen blijven. De tekenen dat een plant in gezonde staat verkeerd. Een sterke laurier is beter beschermt tegen insecten en kan hierdoor tegen een stootje. Zelfs Laurierhagen welke er zwak bijhangen zijn met deze mix vaak volledig te herstellen. Wel natuurlijk de laurierhaag altijd genoeg water geven.

Laurier haagplanten bestellen

Een haagplant bij uitstek is de Laurier. Deze plant groeit snel en blijft het hele jaar kleurrijk. Tijdens de verschillende perioden van het jaar verkleurt deze plantensoort echter wel, hetgeen veel variatie in je tuin brengt. Dankzij de dichte begroeiing is de Laurier geschikt om te gebruiken als haagplant en natuurlijke afscheiding in de tuin. Ontdek de voordelen van deze gevarieerde plant. 

Voordelen Laurier haagplant 

De Laurier komt in diverse varianten voor, en kent zijn oorsprong in verschillende landen. Voordat je de Laurier als haagplant gaat bestellen, is het belangrijk om te bepalen welke kleur past binnen jouw tuin. De Laurier kent meerdere varianten en tinten: lichtgroen glanzend, donkergroen, wit of oranje bloesem, donkere vruchten. Al deze varianten van de veelzijdige Laurier komen voorbij, en geven je tuin doorlopend een fraaie uitstraling, ook tijdens de koudere wintermaanden. De belangrijkste voordelen van de Laurier zijn de veelzijdigheid, de snelle groeicyclus en de dichte begroeiing waardoor de haagplant als natuurlijke afscheiding fungeert. 

Bij Laurier Kwekerij weten we alles over de Laurier. In onze eigen kwekerij worden de Laurieren vanaf de eerste dag met zorg behandeld. Wanneer je deze haagplant online bestelt, dan komt de Laurier in topconditie bij je in huis. We geven je graag advies over de beste behandeling en onderhoud voor een plant die kleur geeft aan je tuin.